fbpx

Μετά τον εντυπωσιακό 10ο όροφο του Icon – που αποτέλεσε ορόσημο για την κατασκευή του κτηρίου και θα φιλοξενήσει το πολυτελές εστιατόριο και την πισίνα υπερχείλισης – να έχει κατασκευαστεί πριν ακόμα εφαρμοστεί το κλείσιμο των εργοταξίων, στο εντυπωσιακό έργο της Imperio πλέον έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή του 11ου ορόφου του κτηρίου που θα αποτελέσει σύμβολο για τη Λεμεσό.

Στο συγκεκριμένο όροφο θα βρίσκεται το υπερσύγχρονο Fitness & Yoga Club που θα προσφέρει τη δυνατότητα στους κατοίκους του Icon αλλά και στους πολίτες της πόλης να εξασκούν σώμα και πνεύμα, έχοντας απρόσκοπτη, περιμετρική θέα προς τη Λεμεσό και το γαλάζιο της Μεσογείου. Ένα εξελιγμένο fitness centre, με τμήματα Yoga και studio εξάσκησης, περιτριγυρισμένο από υαλοπρόσοψη που ενισχύει τη θέαση από όλες τις πλευρές του ορόφου.

Στο φουλ οι μηχανές για το 12ο όροφο
Το προηγούμενο διάστημα η κατασκευή του 11ου ορόφου του Icon ολοκληρώθηκε. «Με την ολοκλήρωση του 11ου ορόφου κι έχοντας φτάσει σε ύψος 67 μέτρων, τώρα στρεφόμαστε στην κατασκευή του 12ου ορόφου του έργου. Οι εργασίες εσωτερικά των ορόφων κινούνται με τους ίδιους ταχείς ρυθμούς που κινούνται οι εξωτερικές εργασίες του κτηρίου. Κινούμαστε δυναμικά προς την ολοκλήρωση του Icon σε λιγότερο από 12 μήνες», σημειώνει ο επιβλέπων μηχανικός του έργου κος Μάριος Ιωάννου.

Ευλαβικά τηρούνται τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού στο εργοτάξιο
«Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 μέσα στο εργοτάξιο, όπως είναι η καθημερινή απολύμανση των χώρων του έργου, η θερμομέτρηση των υπαλλήλων και των επισκεπτών πριν την είσοδο τους στο χώρο του εργοταξίου, η χρήση μασκών και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των εργαζομένων. Διενεργήσαμε, επιπλέον, δειγματοληπτικό έλεγχο με τεστ κορωνοϊού στο προσωπικό του εργοταξίου, με όλα τα δείγματα να είναι αρνητικά», συμπληρώνει ο κος Ιωάννου.

Κρατήσεις από Ισραήλ με το άνοιγμα των αεροδρομίων
Το Icon διαθέτει 54 πολυτελείς κατοικίες με το 58% αυτών να έχει ήδη πωληθεί. «Οι συνθήκες της πανδημίας είναι αναπόφευκτο να περιορίσουν τις συναλλαγές, παρόλα αυτά με το άνοιγμα των αεροδρομίων στις 9 Ιουνίου, πολλοί Ισραηλινοί έχουν κάνει κρατήσεις για να επισκεφθούν την Κύπρο, ενώ ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται και από χώρες όπως η Ρωσία, η Σαουδική Αραβία αλλά και η Ινδία που φαίνεται να μπαίνει δυναμικά πλέον στην αγορά ακινήτων της Κύπρου», τονίζει σε μήνυμά του ο διευθυντής της Imperio κος Γιάννης Μισιρλής.

Source: Inbusinessnews