fbpx

Σε δύο χρόνια ένας ακόμη επιβλητικός πύργος 21 ορόφων θα δεσπόζει του τοπίου σε μια από τις πιο προνομιούχους παράλιες περιοχές του δήμου Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Τα κατασκευάστηκα έργα του project της εταιρείας Imperio οποία ανήκει στο γαμπρό του προέδρου Αναστασιάδη, Γιάννη Μισιρλή, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Μισιρλής, ο οποίος είναι και αναπληρωτής πρόεδρος του παγκύπριου συνδέσμου επιχειρηματιών ανάπτυξης γης και οικοδομών, δήλωσε στη StockWatch ότι «η αξία του έργου θα ανέλθει γύρω στα €90 εκ. ενώ έχει ήδη προπωληθεί το 25% των πολυτελών διαμερισμάτων».

Σύμφωνα με τον κ. Μισιρλή οι αγοραστές είναι ρώσοι, άραβες, ισραηλίτες, αλλά και κύπριοι κάτοικοι εξωτερικού.

Ο κ. Μισιρλής ανέφερε επίσης ότι το Icon, στην ολοκλήρωση του, πολύ εύκολα θα μπορεί να συγκριθεί με αντίστοιχα έργα παρόμοιου βεληνεκούς σε Λονδίνο, Παρίσι, Μαϊάμι και Νέα Υόρκη».

Πρόκειται, πρόσθεσε, για ένα εντυπωσιακό σε σχεδιασμό και προδιαγραφές κτίριο που θα κοσμεί την ακτογραμμή της Λεμεσού για τις επόμενες δεκαετίες.

Σύμφωνα με τα σχέδια του έργου, στον δέκατο όροφο θα υπάρχει μια εντυπωσιακή πισίνα και εστιατόριο με φόντο τη μεσόγειο ενώ στον ενδέκατο όροφο, έχει σχεδιαστεί το Fitness & Yoga Club με εξίσου εκθαμβωτική θέα.

Αξιοσημείωτο είναι και το γήπεδο τένις στον τέταρτο όροφο που θα βρίσκεται στη διάθεση των ενοίκων.

Οι ανέσεις που προσφέρει το Icon είναι πολυάριθμες ξεπερνώντας ακόμη και εκείνες που προσφέρουν υπερπολυτελή ξενοδοχεία με 24ωρη ασφάλεια και εξυπηρέτηση, ανέφερε ο κ. Μισιρλής.

Το Icon έχει σχεδιαστεί από την αρχιτεκτονική εταιρεία UDS Antoniades + Eleftheriou Architects.

Σημειώνεται επίσης ότι στο συγκεκριμένο χώρο υπήρχε το ιστορικό νυχτερινό κέντρο Triangle Bar, το οποίο κατεδαφίστηκε.

Ο πύργος, ο οποίος θα έχει πανοραμική θέα, θα είναι συνολικού ύψους 125 μέτρων και αναμένεται πως θα παραδοθεί τον Δεκέμβριο του 2020.

Source: Stockwatch