Μεγάλο το ενδιαφέρον από νεαρά ζευγάρια και επαγγελματίες

Τα κλειδιά των καινούργιων διαμερισμάτων τους παραλαμβάνουν οι πρώτοι ένοικοι του Sunset Gardens, του πρώτου gated community της Λεμεσού και ενός από τα πιο βιώσιμα οικιστικά έργα της Κύπρου, το οποίο ανεγείρει η Imperio στη ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της δυτικής Λεμεσού.  Η ανατολική πλευρά του έργου έχει ολοκληρωθεί και οι πρώτες 100 κατοικίες παραδίδονται αυτό το διάστημα στους ιδιοκτήτες τους.

Η ανάπτυξη Sunset Gardens αποτελείται από 320 κατοικίες, κατανεμημένες σε εξαιρετικού σχεδιασμού κτήρια τριών και τεσσάρων ορόφων, τα οποία περιβάλλονται από ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με πολυάριθμες εγκαταστάσεις και ανέσεις, όπως πισίνες, εστιατόριο, business centre, super market, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και μπάσκετ κ.α.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Sunset Gardens αποτελεί το γεγονός ότι αναπτύσσεται σε μια προνομιακή τοποθεσία δυτικά της Λεμεσού. Η ανάπτυξη γειτνιάζει με το πολυθεματικό θέρετρο City of Dreams Mediterranean, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νέο Limassol Greens Golf Resort και το MyMall, ενώ απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το Lady’s Mile, και 10 χιλιόμετρα από την επιχειρηματική και εμπορική ζώνη της Λεμεσού.

Με περισσότερα από 160 διαμερίσματα της συνολικής ανάπτυξης να έχουν πωληθεί, η ανατολική πλευρά του Sunset Gardens είναι εδώ και καιρό sold out, ενώ έχει ήδη πωληθεί το 30% των διαμερισμάτων της υπό ανέγερση δυτικής πλευράς του έργου, με το ενδιαφέρον εν δυνάμει αγοραστών να είναι ιδιαίτερα έντονο.

Το Sunset Gardens, το οποίο απευθύνεται σε νεαρά ζευγάρια και σε νεαρούς επαγγελματίες, προσφέρει στους κατοίκους του υψηλή ποιότητα ζωής και ένα ολοκληρωμένο lifestyle, καθώς ισορροπεί εξαιρετικά την καθημερινότητα μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Οι ένοικοι του Sunset Gardens έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πολυάριθμες δραστηριότητες σε αρμονία με τη φύση, ενισχύοντας τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Ταυτόχρονα, αποτελεί πρότυπο πράσινης ανάπτυξης, καθώς σχεδιάστηκε με πλήρη προσανατολισμό προς τη βιωσιμότητα και την αειφορία. Βάσει του σχεδιασμού του, το έργο μετά την περάτωσή του θα καλύπτει τις ενεργειακές του ανάγκες σε έναν σημαντικό βαθμό από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Θα διαθέτει φωτοβολταϊκά, σύστημα επεξεργασίας και χρήσης του νερού για ύδρευση των χώρων πρασίνου, καθώς επίσης και σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων.

Σε δήλωσή του, ο CEO του Sunset Gardens, Νικόλας Αγιομαμίτης, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Το αποτέλεσμα των κατασκευαστικών εργασιών της ανατολικής πλευράς του Sunset Gardens ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, γεγονός που μας γεμίζει με μεγάλη χαρά. Παρά τα εμπόδια που προκάλεσε στην αλυσίδα εφοδιασμού της αγοράς ακινήτων η πανδημία, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το έργο  βάσει του αρχικού μας χρονοδιαγράμματος. Είμαστε, επίσης, ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός ότι δημιουργούμε ένα πράσινο έργο με υψηλά επίπεδα βιωσιμότητας, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε νεαρά ζευγάρια που τώρα ξεκινούν την κοινή τους ζωή, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να αποκτήσουν ιδιόκτητη κατοικία υψηλών προδιαγραφών σε ελκυστική τιμή, μακριά από τα υψηλά ενοίκια που επικρατούν στη Λεμεσό».

Η δυτική πλευρά, που αποτελεί και το μεγαλύτερο κομμάτι του έργου, αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023.

Μάθε περισσότερα για το πιο βιώσιμο υπό ανέγερση οικιστικό έργο της Κύπρου, που βρίσκεται στην πιο αναπτυσσόμενη περιοχή της Λεμεσού.