• Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας της υπηρεσίας βραχυχρόνιας μίσθωσης διαμερισμάτων του Τhe Icon

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η πρώτη χρονιά λειτουργίας της υπηρεσίας βραχυχρόνιας μίσθωσης διαμερισμάτων Icon Stays του The Icon, του εντυπωσιακού κτηρίου της Imperiο που δεσπόζει στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Στη διάρκεια των πρώτων δώδεκα μηνών παροχής της υπηρεσίας, συμπληρώθηκαν περισσότερες από 4,500 διανυκτερεύσεις, ενώ φιλοξενήθηκαν πελάτες 65 διαφορετικών εθνικοτήτων από 55 χώρες.

Σε πιο συχνή βάση, στα διαμερίσματα που προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Icon Stays διαμένουν επισκέπτες από την Κύπρο, το Ισραήλ, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η υπηρεσία προσελκύει ως επί το πλείστον επιχειρηματίες/επαγγελματίες που επισκέπτονται τη Λεμεσό για επαγγελματικούς λόγους ή/και συνέδρια, αλλά και τουρίστες. Η μέση διάρκεια διαμονής κυμαίνεται στα τρία με τέσσερα βράδια. Υψηλά είναι τα επίπεδα πληρότητας καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, με την περίοδο Μαΐου – Σεπτεμβρίου να καταγράφει, ωστόσο, την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

«Η υπηρεσία Icon Stays συμπλήρωσε ένα χρόνο επιτυχούς λειτουργίας και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι αγκαλιάστηκε θερμά από τον κόσμο. Τα διαμερίσματά μας προσελκύουν επισκέπτες ποικίλων δημογραφικών χαρακτηριστικών, οι οποίοι επισκέπτονται τη Λεμεσό είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι, οι οποίοι έχουν επιλέξει το The Icon περισσότερες από μία ή δύο φορές, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι πελάτες μας θέλουν να απολαμβάνουν ξανά και ξανά τη μοναδική εμπειρία και τις ανέσεις που τους προσφέρει η διαμονή τους εκεί», ανέφερε σε δήλωση του ο House Manager του Icon, Σέργιος Ποζόβ.

Πολλοί οι Κύπριοι πελάτες

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η υπηρεσία αξιοποιείται σε ένα μεγάλο ποσοστό από Κύπριους, η πλειονότητα των οποίων επιλέγει το The Icon, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ολιγοήμερες διακοπές, απολαμβάνοντας την εμπειρία της διαμονής σ’ ένα ψηλό κτήριο στο παραλιακό μέτωπο της πόλης της Λεμεσού. Αρκετοί είναι και εκείνοι που επισκέπτονται την πόλη για κοινωνικές υποχρεώσεις όπως γενέθλια, Hen ή Bachelor Parties και συνδυάζουν την εκεί παραμονή τους με λίγες στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρονται.

Ζώντας την εμπειρία του Τhe Icon

Το εντυπωσιακό The Icon, ύψους 125 μέτρων και 21 ορόφων συνδυάζει άψογα τη φιλοξενία με την πολυτέλεια, προσφέροντας ιδιαίτερες στιγμές, όχι μόνο στους ιδιοκτήτες και μόνιμους ενοικιαστές των διαμερισμάτων του αλλά και σε όσους αγαπούν τις απολαύσεις που προσφέρει η διαμονή σε ένα πολυτελές, ψηλό κτήριο, με θέα τη θάλασσα, σε μια πόλη που σφύζει από ζωντάνια.

Το… διαμάντι του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού διαθέτει για βραχυπρόθεσμη μίσθωση διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, καθώς επίσης και διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με ιδιωτικό κήπο. Όλα διαθέτουν πολυάριθμες ανέσεις και καινοτομίες, συνδυάζοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια με την άνεση, είναι διακοσμημένα και επιπλωμένα με την υπογραφή φημισμένων brands και σχεδιαστών, ενώ προσφέρουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα

Πολυτέλεια με ξεχωριστές ανέσεις

Οι πελάτες του Icon Stays απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αντίστοιχες με αυτές ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί, κατόπιν κράτησης, το εστιατόριο La Caleta, ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή εστιατόρια της Λεμεσού που στεγάζεται στον δέκατο όροφο του The Icon. Προσφέρεται, επίσης, δωρεάν πρόσβαση στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο που βρίσκεται στον ενδέκατο όροφο του κτηρίου και στην Infinity πισίνα του δεκάτου ορόφου. Επίσης, στο The Icon ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μοναδικές στιγμές στο εντυπωσιακό μπαρ που λειτουργεί στον 10ο όροφο.

Επιπλέον, η διαμονή συνδυάζεται και με μια σειρά από άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων δορυφορική τηλεόραση, συνδρομητικές πλατφόρμες streaming, καθημερινές υπηρεσίες καθαρισμού, Room Service, δωρεάν πρόσβαση στο γήπεδο tennis του The Icon, δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης, Wi-Fi, Concierge, καθώς επίσης και 24ωρη υπηρεσία φύλαξης του χώρου.

«Το Icon Stays απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να απολαύσει μια υψηλού επιπέδου διαμονή με μοναδικές ανέσεις, απεριόριστη θέα στη θάλασσα και ένα ξεχωριστό lifestyle, σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της Λεμεσού. Η επιτυχία του πρώτου χρόνου λειτουργίας μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να εξελισσόμαστε και να ενδυναμώνουμε ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, προς όφελος των πελατών και του τουρισμού ευρύτερα», κατέληξε ο κ. Ποζόβ.

Η υπηρεσία Icon Stays είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του The Icon ή τηλεφωνικώς στους αριθμούς (+357)25252925 / (+357)25257092, ή και με αποστολή email στο mailto:bookings@limassolicon.com.