• Η ταχύτερη σε πωλήσεις οικιστική ανάπτυξη της Κύπρου που απευθύνεται σε νεαρά ζευγάρια και επαγγελματίες

Αυξημένο είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον για το Sunset Gardens, το πρώτο gated community της Λεμεσού και ένα από τα πιο βιώσιμα οικιστικά έργα της Κύπρου, το οποίο ανεγείρει η Imperio στην ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της δυτικής Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής έχει πωληθεί το 70% της συνολικής ανάπτυξης, ποσοστό το οποίο αντιστοιχεί σε περισσότερα από 230 διαμερίσματα. Πλέον, παραμένει διαθέσιμος συγκεκριμένος αριθμός διαμερισμάτων, τα οποία βρίσκονται στην υπό ανέγερση, δυτική πλευρά του έργου.

Οι εργασίες κατασκευής του Sunset Gardens, αναμένεται να περατωθούν στα τέλη του 2023. Ήδη η sold out πρώτη φάση του έργου, που αντιστοιχεί σε 100 διαμερίσματα στην ανατολική πλευρά της ανάπτυξης, έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους ιδιοκτήτες.

Η ανάπτυξη Sunset Gardens αποτελείται από 320 κατοικίες, κατανεμημένες σε εξαιρετικού σχεδιασμού κτήρια τριών και τεσσάρων ορόφων, τα οποία περιβάλλονται από ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με πολυάριθμες εγκαταστάσεις και ανέσεις, όπως πισίνες, εστιατόριο, business centre, super market, γήπεδα τένις και μπάσκετ κ.α.

Πλεονέκτημα για το Sunset Gardens αποτελεί, επίσης, η προνομιακή τοποθεσία, στην οποία αναπτύσσεται. Γειτνιάζει με το πολυθεματικό θέρετρο City of Dreams Mediterranean, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νέο Limassol Greens Golf Resort και το MyMall, ενώ απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το Lady’s Mile και 10 χιλιόμετρα από το επιχειρηματικό και εμπορικό κέντρο της Λεμεσού.

Το έργο, το οποίο απευθύνεται σε νεαρά ζευγάρια και νεαρούς επαγγελματίες, είναι οικονομικά προσιτό, ενώ προσφέρει στους κατοίκους του υψηλή ποιότητα ζωής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξισορροπήσουν την καθημερινότητα μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Οι ένοικοι του Sunset Gardens απολαμβάνουν πολυάριθμες δραστηριότητες σε αρμονία με τη φύση, ενισχύοντας τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Ταυτόχρονα, συνιστά πρότυπο πράσινης ανάπτυξης. Ο σχεδιασμός του έγινε με πλήρη προσανατολισμό προς τη βιωσιμότητα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον οικιστικά έργα στην Κύπρο. Διαθέτει φωτοβολταϊκά, σύστημα επεξεργασίας και χρήσης νερού για ύδρευση των χώρων πρασίνου και σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων.

Σε δήλωσή του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Sunset Gardens, Νικόλας Αγιομαμίτης, ανέφερε τα ακόλουθα: «Είναι με χαρά που βλέπουμε το Sunset Gardens, ένα έργο που σχεδιάσαμε με γνώμονα τις ανάγκες των ενοίκων και με πλήρη κατεύθυνση προς τη βιωσιμότητα, να προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Είμαστε ταυτόχρονα ιδιαίτερα, περήφανοι για τη δημιουργία ενός έργου, που προσφέρει σε νεαρά ζευγάρια την ευκαιρία να αποκτήσουν μια κατοικία υψηλής ποιότητας. Το ενδιαφέρον νεαρών αγοραστών αλλά και επενδυτών είναι ιδιαίτερα αυξημένο, καθιστώντας το Sunset Gardens την ταχύτερη σε πωλήσεις οικιστική ανάπτυξη στην Κύπρο. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε ένα έργο στολίδι και πρότυπο πράσινης ανάπτυξης, στεγάζοντας τα όνειρα νεαρών ανθρώπων που ξεκινούν τώρα τη ζωή τους, και αυτό είναι που μας ευχαριστεί ακόμη περισσότερο».

Μάθε περισσότερα για το πιο βιώσιμο υπό ανέγερση οικιστικό έργο της Κύπρου, που βρίσκεται στην πιο αναπτυσσόμενη περιοχή της Λεμεσού. https://www.imperioproperties.com/sunset-gardens/